DE HIGH TEA

Zo issie ontstaan!

Een high tea in Nederland kan worden vergeleken met een afternoon tea In Engeland. Het is een theeceremonie, bestaande uit kleine zoete en hartige gerechten. Een high tea in Nederland heeft z’n naam te danken aan de Engelse high tea. De Engelse high tea wordt namelijk geserveerd aan traditionele hoge tafels, terwijl de afternoon tea wordt geserveerd aan lage tafels. We doen de theeceremonie in Nederland dus net iets anders dan in Engeland.

Thee is de basis

Bij een high tea, kunnen de kopjes thee natuurlijk niet ontbreken. Thee is even belangrijk als de lekkernijen die je bij de high tea serveert. Een aanrader is om de theesmaken rustig op te bouwen.

Fun tea combination facts!

  • Sandwich time? Ga voor een kopje groene thee of oolong thee, die passen hier namelijk heel goed bij!
  • Scones scones scones! Ga voor darjeeling thee, oftewel zwarte thee. Een perfecte combi!
  • Na hartig iets zoets? Ga dan voor de theeën met wat meer smaak, zoals de kruidentheeën. 
  • When life gives you lemons … Ga dan voor een kopje earl grey thee. Deze smaak past perfect bij de citrusvruchten! 
  • Chocolate is the answer to all the questions right? Jasmijnthee of verse muntthee zorgen samen met chocola voor de ultieme smaakexplosie!

De Lust bites

Zowel hartig als zoet, wij zorgen voor de lekkerste bites. Alles wordt geserveerd op onze etagères voor de ultieme tea beleving. Het is de bedoeling om van beneden naar boven te eten, zo vormt het de perfecte overgang van hartig naar zoet. Kom genieten!

Iets te vieren?

Iets te vieren? Kom dan langs voor onze overdadig lekkere en zeer uitgebreide high tea. Een high tea past bij elke gelegenheid! Heb je een verjaardag, babyshower of een vrijgezellenfeest? Kom tea’en! Onze Lus-t(ea) is een lust voor je oog én je smaak en perfect voor een gezellige middag uit. En voor de kinderen verkrijgbaar als Kids tea!